9/11 en al dat gedoe met die moslims enzo (sarcasme en cynisme kan bespeurd worden)

Nine-Eleven

Het is al 2 dagen geleden dat de herdenking van de aanslagen in New York op 11 september 2001. Die verschrikkelijke daad geregisseerd door Osama Bin Laden, en uitgevoerd door zijn soldaten. Voornamelijk mannen uit Saudi Arabiรซ. Moslim fundamentalisten, terroristen, gek genoeg om hun eigen leven op te offeren. Maar ze kregen Amerika niet klein. Want zoals ik veel Amerikanen de laatste tijd hoor zeggen: “Merica is the greatest country in the world!” Het is al gewoon 17 jaar geleden man, damn de tijd vliegt. Ik weet dat ik ook boos was, kut moslims, die mensen zijn gewoon gek. En daar moeten we voor oppassen! Boze mannen met donker haar en dikke baarden waren onze gezamenlijke nieuwe vijand.

Het is misschien niet verstandig om erover te schrijven, maar ja… Ik zal eerlijk zeggen ik kan het moeilijk laten. Raadt u het al? Inderdaad, ik ben er zo een. Wat ze een “conspiricy theorist” noemen. Zo,n complete debiel die niet gewoon geloofd dat wat er op tv verteld wordt de waarheid is. Ben ik nou echt zo,n idioot die denkt dat politici tegen ons zouden liegen? Oke oke, maar dat is nog wat anders dan zo,s aanslag in scene zetten/uitvoeren. Toch? Hoe het precies gegaan is… ik heb geen idee. Maar er zit een luchtje aan. De gebouwen storten in alsof ze tot ontploffing werden gebracht, controled demolition, zo noemen ze dat daar. Het staal dat kort zichtbaar was leek ook niet echt ingestort of gesmolten. Leek meer alsof het gebouw naar beneden werd gebracht door explosies. Ik ben maar een leek hoor, kan het mis hebben.

“Building 7” Waarom valt dat gebouw eigenlijk om? Daar vloog toch geen vliegtuig tegenaan? En ze zeggen dat het Pentagon ook door een vliegtuig werd geraakt. Alleen zijn daar geen beelden van en er is ook niks over van het vliegtuig… Voordat er teveel vragen konden worden gesteld wordt al het puin vlot opgeruimd. Iedereen is te druk met de gebeurtenis zelf, en al de slachtoffers. Wat hoe dan ook verschrikkelijk is, hoe het ook gebeurd is. In ieder geval stelt niemand vragen, dat is niet gepast en ook niet logisch. We zullen laten zien dat we ons niet klein laten krijgen! WRAAK!!!! Op Al-Qaida en hun boosaardige baardman Osama, die gaan we pakken! Het is net een James Bond film, met een superschurk. Waar is die Osama toch?

Ze zeggen dat ie in een grot zit, in Afghanistan. Lever Osama uit, of anders komen we hem halen! Schreeuwt het westen. De Taliban willen eerst bewijs zien voordat ze Osama uitleveren. Maar daar is president Bush niet van gediend. Dus “we” gaan hem halen. De Taliban zijn niet erg fijne mensen, dus laten we dat ook mee laten spelen… Ja! We gaan niet alleen Osama zoeken in de grotten, we gaan meteen de Afghaanse mensen bevrijden van de mensen die we zelf getraind hebben tijdens een eerdere oorlog in Afghanistan, tegen die nare Russen. Geen haan die er naar kraait, nou ja behalve moslims die hier wonen dan, die lijken Amerika alleen maar te haten, oh ja en Israรซl. Wat is het toch een onredelijk volk zeg! Wij willen gewoon die man met die baard hebben! Zelf dacht ik toen overigens ook zo, maar dat even terzijde.

We kunnen baardmans maar niet vinden, maar dat mag de pret niet drukken! Oorlog betekent namelijk geld verdienen. En coole nieuwe wapens uitproberen. Tijdens de oorlog in Afghanistan, die nog gaande is overigens, schreef ik stukjes voor een krant in de bibliotheek in de kliniek. Drones werden veel getest in Afghanistan en soms ook in Pakistan, een nieuwe manier van oorlog voeren. Ze vliegen naar een plek en van veilige afstand schieten ze een doelwit aan flarden. Ja natuurlijk vallen er ook onschuldige slachtoffers… Maar ja, die mensen beschermen een terrorist! Behalve die altijd zeurende moslims interesseert het verder niemand. Wat zeuren die barbaren nu? We helpen ze toch? We schieten ze aan flarden met superieure wapens en techniek. Maar Osama kunnen we maar niet vinden. Hij zit toch echt in 1 van die grotten, want hij maakt zo nu en dan wel eens een video.

Nou ja goed, blijven zoeken naar hem, we krijgen hem wel! Kom op jongens, de moed erin houden! We moeten de oorlogsindustrie aan de gang houden. Tsja die Saddam doet ook wel bijdehand daar in Irak he? Ja ja we hebben hem daar aan de macht geholpen en hij houdt de mafkezen in de hand, maar ja. Hij doet wel bijdehand hoor, maar ja dat is geen reden. Dan verzinnen we wel een reden! George Bush verteld het aan de wereld, Saddam de dictator heeft massavernietigingswapens!! Echt waar, George heeft het bewijs gezien, geen twijfel over mogelijk! Onvoorstelbaar he? Ze leren het ook maar niet die lui. Wij in het westen proberen gewoon te leven en die barbaren blijven maar gek doen! Wij gaan niet afwachten tot die mafkees een kernbom afvuurt, We beschermen onszelf. Proactief zijn we, het is klaar met Saddam! En meteen zullen we die barbaren ook even democratie bijbrengen ๐Ÿ™‚

Op het moment van de oorlog heerste er in de westerse wereld ook het gevoel dat dit gerechtvaardigd was. Ze zeggen het toch op tv of niet? We maken ze in, en Saddam wordt uiteindelijk gepakt. In een of andere put zat ie, met een boel geld. We hangen hem op die dictator, verschrikkelijk wat hij zijn volk heeft aangedaan… Ja zeker hebben wij hem eerst geholpen, maar ja. Hij gaat ineens kernbommen maken, tsja. Hij wordt uiteindelijk opgehangen. Tijd voor democratie in Irak he? Uhh oh ja, hij had geen kernbommen… Tsja foutje ๐Ÿ˜‰ kan gebeuren he? Ja George Bush wist het toch echt zeker, daarom pakten we ze ook aan. Nou ja goed het is ook niet netjes dat we iets verzonnen hebben en op basis daarvan een oorlog zijn gestart en talloze mensen hebben gedood. Maar ja goed, we gaan ze nu democratie bijbrengen ๐Ÿ™‚

De lezer moet oog hebben voor sarcasme en cynisme, want dat gebruik ik veel in dit stuk. Voor hen die het niet begrijpen. Ergens in deze periode kwam ik tot het besef dat “we” het “westen” gewoon iets verzonnen hadden om een oorlog te beginnen. Net als ik vroeger vocht met jochies en als de meester kwam ingrijpen ik mij verdedigde met: “hij schold over mijn moeder!!!” Terwijl het niet waar was. Nu doen we dat op zo,n level, en geen haan die er naar kraait. Mensen zijn vooral bang voor die fanatiekelingen, met hun dikke baarden. Zo bang, dat we het fijn vinden als een boel van onze rechten afgenomen worden, safety first! Ja nou ja en dat met die democratie in Irak wordt ook niks. Daar ontstaat uiteindelijk IS uit, wat zijn ze gek die lui he?

Weet je wat? Elke keer als we een land verneuken kunnen we de mensen die het geweld ontvluchten wel bij ons komen wonen.. Ze zijn toch niet boos? Kom op hee… We helpen ze toch met democratie? Wat een ondankbaar volk. Een beetje net als die Marokkanen en Turken. We halen die gasten hierheen om werk te doen wat wij niet willen en pleuren ze netjes samen in ghetto,s. En dan gaan ze een beetje lopen zeiken? En willen ze zich niet aanpassen? Komt allemaal door dat geloof joh, ze zijn niet wijs. En laten we dat vooral benadrukken in de media, dat geloof is het probleem hoor. Waarom denk je dat ze die toren invlogen enzo? Denk je nou echt dat dat te maken heeft met dat we ze al jaren lang bespelen en vermoorden? Plz talk to the hand, zo slim zijn die barbaren niet hoor.

Hoe dan ook, we hebben nu vrij spel. Want ook al hebben we Osama gepakt, the war on terror keeps going! We helpen die mensen toch? Ja goed we maken de regio onstabiel, maar ja, ze kunnen toch bij ons komen wonen? Die moslims zijn altijd maar boos he… En dan pleegt er weer 1 een aanslag, gvd!~We kunnen in iedereen zijn email kijken en alles afluisteren van iedere burgen, zo ver hebben we ze al. Maar nog kunnen we die verdraaide baardapen niet stoppen. Als iedereen nou nog beter gehoorzaamd.. Ach ja, we stoppen ze straks wel een chip in het hoofd, en pakken de resterende rechten af. Ze zullen al lang blij zijn dat ze veilig zijn… Muhahahaah

Wacht… Er staat een nieuwe leider op, die gaat alles veranderen. Hij is nog zwart ook!!! Change!! Change you can believe in!!! Genoeg met die domme Bush! Ik ga het anders doen!! Hij heeft Osama gepakt, die zat ineens in een of ander huis… Tsja dombo, was ie maar in zijn grot gebleven.. We hebben hem vermoord hoor, alleen ja, moesten hem gelijk op zee begraven. Maar bravo!!! hij is weg, nu kunnen we ons concentreren op de puinhoop die we hebben gemaakt toen we hem aan het zoeken waren. Hmmm dat werkt ook niet, laat ze het lekker uitzoeken, als ze geen democratie willen! Hmm nu hebben we wel weer allemaal oorlog veroorzaakt, maar ja goed, die mensen kunnen wel bij ons komen wonen. Ze zouden toch niet boos zijn? Hoezo nou weer? Ja oke, Obama komt ook niks na, maar je moet toegeven: hij is een geweldige spreker! Of niet? Dat dacht ik. Hij hoeft ook niks na te komen, zolang ie maar beloftes maakt tijdens de verkiezingen en het volk het geloofd.

Tsja ze zullen heus wel gaan zeiken, maar dat houden we onder controle. Niemand zeikt toch over Irak? Iedereen weet dat we dat verzonnen hebben, maar ja, moet je maar geen gebouwen opblazen. En dat boek van je, daar gebeuren gruwelijke dingen in. Ja nou ja, in onze Bijbel wordt er ook gestenigd en is Lot de vader van een compleet volk door met zijn dronken kop zijn dochters te neuken. Maar ja, wij geloven niet meer zo in die dingen. Wij geloven nu in wat ze ons op tv vertellen. Ja de eigenaren van de tv stations zijn vrienden met de andere eigenaren van alles. Maar ja? Je denkt toch niet dat ze ons gaan manipuleren? Of voorliegen? Tsja Bush was ook niet handig, en Obama kon het helaas niet waarmaken, hij was in ieder geval zwart en leek op een moslim. Daar konden ze beter mee omgaan die barbaren ๐Ÿ™‚

Wie beseft het? Dat het “westen” genocide pleegt, een oorlog start op basis van een verzinsel. Talloze doden en complete chaos voor de halve wereld. Wat was ie slim die Osama zeg! Maar hij heeft toch aan het kortste eind getrokken, net als Saddam! Tsja het is wel een bende in de regio, maar op zich komt dat ook niet verkeerd uit. We blijven gewoon overal stoken en als we ergens iemand zijn familie vermoorden komt ie toch lekker bij ons wonen? Weet je, stel dat dat ooit compleet uit de klauwen loopt pakken we meteen iedereen zijn rechten af ๐Ÿ™‚ Ze zullen er om vragen. Alles om beschermd te worden tegen de boze mannen met baarden. Zolang het volk maar “beschermd” moet worden tegen iets zitten we goed. Tsja die moslims blijven ook maar moeilijk doen. Schieten we hun land kapot en mogen ze hier wonen, gaan ze nog lopen zeiken…

We zeggen er toch verder niks van? We willen niemand beledigen ๐Ÿ™‚ Dus weet je wat? Wij halen jullie hierheen uit een compleet andere cultuur en een land dat wij kapot hebben geschoten, maar kliek maar samen dan zien we het wel ๐Ÿ˜‰ Hmm weet je wat? Nu ik erover nadenk… Misschien kunnen we die mensen wel tegen elkaar opjutten. Doen we net alsof wij niet de reden zijn dat die vluchtelingen hier zijn. Die zijn hier zomaar gekomen omdat dat geloof van hun problemen maakt.. Tsja dat ging altijd goed, maar ineens werkt het niet meer. Dus laten we mensen maar gewoon lekker hier bij elkaar pleuren, dan zien we het wel. Ja dan gaan de mensen zeiken, maar dan lossen we dat gewoon voor ze op. Dan gaat er iemand gewoon schreeuwen dat het aan hun ligt, snap je? Dat concept werkt hartstikke goed man.

Bovendien, niemand let meer op. Mensen hebben geaccepteerd dat we ze belazeren, we doen het constant. Het een zeggen en het ander doen, mensen accepteren dat zolang je maar hard genoeg schreeuwt over een gezamenlijke vijand. Je kunt die guppen alles wijs maken hoor. Wil je het zien? Oke! We proberen gewoon een erkend slecht persoon met een hersentumor tegen een kinderachtige miljardair om het presidentschap. Wedden dat niemand iets zegt? Meestal als het ergens over gaat letten ze niet op. Want dan hebben we mooie wedstrijden voor ze, dat hebben we goed opgepakt van die Romeinen. Brood en spelen! Nu hebben we ze helemaal de hele dag bezig, kijkend naar hun schermpjes. Zo bezig met hun virtuele wereld dat de uiterlijke wereld hun niet eens meer boeit. Tsja dan nemen we Donald Trump maar he? Die wil tenminste net als de Sovjet Unie een muur bouwen, om die barbaren buiten te houden, want dat loopt de spuigaten uit. Die gasten uit het midden oosten zitten allemaal in Europa, maar wij zitten met die Spanjaarden opgescheept.

Gewoon lekker een muur bouwen ๐Ÿ˜‰ Het volk kijkt toch niet raar op zolang je ze bezig houdt. En de media is van ons, dus ze blijven wel bezig ๐Ÿ˜‰ Tuurlijk is oorlog in het midden oosten klote, maar ja, er is ook een wedstrijd op vanavond ๐Ÿ˜‰ en je houdt toch van je cluppie of niet? Weet je wat? We doen het zo: wij zorgen dat jij lekker naar je cluppie en telefoontje kunt kijken. Echt! Je wordt niet gestoord hoor, en dan regelen wij de rest wel, oke? En als er een keer kritiek op komt zeggen we gewoon dat die mensen gek zijn, tv is toch van ons en dat geloofd iedereen wel. Nou ja, het boeit ze ook niet echt, zolang ze maar naar hun scherm kunnen kijken. Tsja dat en dat er geen enge baardmannen komen die ontploffen. Als we ze nou gewoon laten zien dat wij die baardmannen tegen houden en dat ze gewoon hun vermaak kunnen hebben… Dan is het toch verder goed? Geen haan die er naar kraait, nog effe en dan hebben we controle over al die gasten.

Tsja het begon allemaal met die torens he? Als Osama dat nou niet had gedaan…Nou ja komt goed uit voor ons, en ja.. Als we er een les van geleerd hebben: het boeit het volk niet of je ze belazerd, of je liegt, en of je mensen vermoord. Zolang ze maar het gevoel hebben van het is wij tegen zij. Nou ja dat en zolang ze maar bezig zijn. Als je een goed leven hebt is dat werken, sporten en daarna tv kijken, en tussendoor wanneer je kunt naar je telefoon kijken. dan vertellen wij je wel hoe het zit. Dat die Joden best gemeen zijn ja, maar ja dat komt door Hitler. Vervelend voor die Palestijnen, maar daar zeiken toch alleen die moslims over, de rest boeit dat niet. Die maken zich meer druk over moslims enzo. Laten we gewoon heel hard gaan schreeuwen dat we het op gaan lossen. Maar ondertussen niks doen, zodat het verder uit de hand loopt. Dan grijpen we later wel in en zijn de mensen weer blij. Kunnen ze weer verder kijken. En trots zijn op ons “westen” dat ons beschermd tegen die barbaren!

Lol we kunnen zelfs gewoon een president neerzetten die zich ongepast gedraagt. Laat hem lekker liegen en schreeuwen, daar vallen ze toch voor? Laat ze lekker ruziรซn over de dingen die wij in de media brengen, en zich druk maken over wat er op tv is. Dan kunnen wij dalijk weer lekker onze gang gaan en ergens anders een hoop mensen vermoorden, dat interesseert ze toch niet. En al maken ze zich druk, dan beloven we ze gewoon weer beterschap. En we herinneren ze eraan: dat iedereen in het westen nog vrij is, dankzij de heldhaftige troepen die Osama baardmans en zijn trawanten te pakken heeft gehad. Na 10 jaar, maar ja. Je bent wel vrij nu he? Goed we mogen straks alles doen wat we willen, maar ja. Dat komt omdat we iedereen willen beschermen. We proberen altijd het goede te doen joh ๐Ÿ˜‰ En anders doen we gewoon net alsof hahaha, merkt toch niemand ๐Ÿ˜‰

Weet je.. Dat met die vliegtuigen is gewoon zo gegaan. Ja het klopt dat we er een boel geld aan hebben verdient, aan die nasleep. Maar ja, we moesten baardmans vinden he? En we willen ook onze olie enzo, tsja. Nu hebben we de perfecte manier. We maken mensen gewoon wijs dat we anderen gaan helpen, en dan geloven ze ons blind, ondanks dat we telkens liegen. Apart he? Slim van die Romeinen hoor ๐Ÿ™‚

Tsja, en straks als we alles volledig onder controle hebben gaan ze zeker ineens zeiken? Maar dan hebben ze niks meer te zeggen he? Want toen het echt fout was zeiden ze ook niks… Grappig zijn ze he? Dat domme volk, denken alleen maar aan hun eigen belang. Al die zeik die we ze voorschotelen in sprookjes, boekjes en films, al die onzin over het “goede” overwint. Dat doet ze niks. Je kunt iemand dood zien gaan omringt door mensen die het filmen for hun Insta of Facebook. We hebben ons volk geleerd dat we geregeerd moeten worden door leugenaars, dat het normaal is om bedrogen te worden. Later komt er wel weer een ander die de rotzooi beloofd op te ruimen, en daarna weer een ander…

Panem et circenses, spelen en brood… Houd de mensen bezig met vertier en ze letten niet op je politiek. Ja! De gevolgen van 9/11 hebben de mensen aan de macht veel opgelevert. En ja, de mensen aan de macht die liegen er lustig op los. Maar kom op man, daar zouden ze toch niet over liegen? Dat is juist een moment dat ons verenigd om te vechten tegen de vijand die zij aanwijzen. Nee joh… Daar liegen ze niet over hoor ๐Ÿ˜‰

Advertenties

2 gedachten over “9/11 en al dat gedoe met die moslims enzo (sarcasme en cynisme kan bespeurd worden)”

  1. Zo dat is nou echt vrijdenken. Op een manier welke ook juist is. Ik zelf geloof ook dat 9-11 in scene is gezet. Het heeft de Arabieren ontzettend veel geld opgebracht ( de regering en trawanten) en het westen een ontzettende boost voor wapenproductie en het gebruik daarvan. Ja. Zolang het gepeupel maar denkt dat het ene ras/ geloof beter is dan het andere. Wij tegen zij. Ja wesley. Je zit er niet ver naast. Wat denk van 9-11 (westers) van de roulette? Dat bestaat nog langer dan het gebeuren op 9-11 ?? Denken jullie daar even over na.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s